Uimahallit.com

 
Uimahallit.com on sivusto josta löydät kaikki Suomen uimahallit, maauimalat, kylpylät sekä vesipuistot. Autamme käyttäjiä löytämään kaikki tarvittavat tiedot ja palvelut yhdestä paikasta. Kaikilla uimahalleilla on yleensä omat kotisivut mutta tiedot ovat usein piilossa usean alasivun takana tai muuteen vaan hankala löytää.

Teemme tiivisti yhteistyötä käyttäjiemme kanssa. Voit ottaa meihin yhteyttä jos huomaat että joku tärkeä uimahalli puuttuu, tai jos tietomme ovat virheelliset. Käyttäjät voivat myös arvostella ja antaa kommentteja eri uimahalleista ja keskustella eri palveluiden toimivuudesta. Jos teillä on kysymyksiä, parannusehdotuksia tai haluatte muuten ottaa yhteyttä meihin voitte käyttää alla olevaa sähköpostiosoitetta.
 
Ota yhteyttä: info (at) uimahallit.com

Uimahallien henkilökunnalle

Jos olet osa henkilökuntaa ja/tai päivität uimahallinne verkkosivuja tai sosiaalista mediaa niin voit olla kiinnostunut kuulemaan palveluistamme. Tarjoamme teille työkalut joiden avulla pääsette entistä lähemmäs asiaskuntaanne! Sivustomme tarjoaa teille oman käyttäjätilin jonka avulla voitte päivittää uimahallinne tietoja, palveluja ja aukioloaikoja. Tämän lisäksi voitte vastata käyttäjien arvosteluihin omalla uimahallin virallisella käyttäjätunnuksella. Sivustomme tärkein tavoite on luoda maanlaajuinen tietopankki Suomen uimahalleista ja myös sinä voit olla osa tätä kehityskulkua! Tavoitteena oli luoda moderni, mobiiliystävällinen sivusto, joka tukee eri kohderyhmien tarpeita ja tuo kaikkien uimahallien tärkeimmät tiedot yhteen paikkaan.